Wie schrijft, blijft

Oasi

samen met Francesco Altan (prof. criminologie en auteur van detectives) op de foto

Als kind al schreef ik graag verhalen. Gedurende heel wat jaren als tiener en twintiger hield ik dagboeken bij. Na een stilteperiode van 10 jaar ben ik in mijn veertigste gestart met mijn memoires en nu – in mijn vijftiger jaren – start ik mijn hobby weer op om te schrijven.

Als hoofdredacteur van het SAM Magazine (klik hier) schrijf ik geregeld stukken betrekking hebbend op de arbeidsmarkt en veel wat daarmee verband houdt.

Voor il Tramonto, het digi magazine voor de promotie van Noord Italië in België en Nederland, schrijf ik blogs om mensen te ‘verleiden’ om in een vakantiesfeer te komen. Kijk maar eens op www.iltramonto.eu. Uitdaging voor 2015 is mijn eerste boek te schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.