2019 in beeld

Wat een jaar en wat een foto’s heb ik weer geschoten. Weliswaar veel minder dan in voorgaande jaren echter – na selectie – blijven er toch nog een kleine 14 duizend over.

Allereerst een jaar met een nieuwe lens van Canon. Maar wat een pech heb ik gehad. In maart gekocht – na 4 jaar weifelen en onderzoeken welke lens voor mij geschikt zou zijn. Uiteindelijk gekozen voor een puike standaard lens (24-70 mm, met f. 2,8) die wel 2 ruggen kostte. Na 5 weken ging die echter kapot en het duurde maar liefst 4 maanden dat ik weer over de lens kon beschikken. Wat een slechte service van Canon, bah.

Verder hadden we veel minder tijd om erop uit te trekken en foto’s te schieten. Reden natuurlijk gelegen in het feit dat we ons flink inzetten voor verschillende stichtingen waar we als bestuurders projecten draaien zoals de aankoop van Villa Valetudine. Die inzet ging natuurlijk ten koste van onze eigen vrije tijd en hobby’s. Zo hebben we ook minder tijd gehad om voor onze uitgelopen hobby ‘il Tramonto‘ – hét Italië magazine voor (Noord) Italië – blogs te schrijven. Niettemin hebben we in 2019 alsnog flink wat lezers weten te boeien. We gaan nu naar bijna 400 duizend lezers.

Een jaar waarin ik mij keihard heb ingezet voor de maatschappij en dus minder tijd heb gehad om mij achter de camera uit te leven. Niet getreurd, zie hier mijn selectie waarmee ik het prachtige 2019 in beeld wil uitdrukken. Dankbaar voor alle mooie dingen in dit bijzondere jaar waarin ik 60 lentes jong ben geworden. Veel plezier bij het bekijken van mijn fotoalbum. Ciao a tutti!

Lees ons eerste boek, L’amore, en beleef onze ervaringen bij het inburgeren in Italië!

4 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.