Doe mee met AAP. Ga jij stemmen?

Op 15 maart a.s. vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Wat gaat er gebeuren in Nederland? Meer en meer mensen luisteren niet meer naar de belangrijke polls, want die blijken al geruime tijd niet meer een juiste indicator te zijn. Niet alleen in Nederland kennen we dit probleem, ook bij de presidentsverkiezingen in de USA bleken de voorspellingen op basis van polls verre van juist te zijn.

Op deze pagina kun je anoniem je mening geven. Bedankt en succes ermee. Binnenkort een nieuwe reeks enquêtevragen waarvan ik hoop dat je die ook invult. Vraag je familieleden, vrienden, buren en collega’s om mee te doen. En dan kijken we op 15 maart of we op deze wijze de echte mening / stem hoorden via dit project.

Hoe geef jij je mening? Door op het antwoord van jouw keuze te klikken en vervolgens die te bevestigen door op de button ‘vote’ te klikken.

Uitleg over het Project AAP, klik hier.

 

Vraag 1) Ga jij stemmen op 15 maart 2017?
Vraag 1) Ga jij stemmen op 15 maart 2017?
Vraag 2) Weet je nu al op welke partij je gaat stemmen?
Vraag 2) Weet je nu al op welke partij je gaat stemmen?
Vraag 3) Ik ga stemmen op de
Vraag 3) Ik ga stemmen op de
Vraag 4) Ik heb van de partij van mijn keuze het verkiezingsprogramma gelezen
Vraag 4) Ik heb van de partij van mijn keuze het verkiezingsprogramma gelezen
Vraag 5) De meest slechte partij voor een beter Nederland is volgens mij
Vraag 5) De meest slechte partij voor een beter Nederland is volgens mij
Vraag 6) Ik ga niet stemmen omdat .... (sla deze vraag over als je wel gaat stemmen)
Vraag 6) Ik ga niet stemmen omdat .... (sla deze vraag over als je wel gaat stemmen)

4 comments

  • Pingback: Project AAP - Ad Smets

  • Tanja Janssen

    Goed initiatief. Ben benieuwd of het van de grond komt. Maar graag doe ik mee aan deze apenkooi! Het wordt tijd dat de signalen worden opgepakt. Jet wordt tijd dat de overheid mee in de klei komt te staan. Ook moet de media eerlijke informatie geven. Vandaag de berichtgeving dat de lonen zijn gestegen. Ik hoogst verbaasd, afgelopen jaar moesten de mensen bij reorganisatie juist 10 tot 20% inleveren om weer aan de slag te kunnen. Ik zit me te ergeren hoe dit nu kan. Wat blijkt. Het zijn voornamelijk ambtenaren die een verhoging hebben gehad. Nou maak daar maar eens een broodje aap van.

  • Herman Bos

    Goed initiatief Ad. Hopelijk zullen de discriminatie en racisme scherpslijpers niet vallen over A.A.P. !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.