Ik heb niets te klagen

Buona domenica a tutti! Of ik kan terugkijken op een fijne week? Zeker wel! Waarom niet? De laatste dagen heb ik wel een beetje last van het warme weer en weet ik nergens meer verkoeling te vinden. Okay, ik had dan ook een zomerbuikgriepje. Bovendien ben ik door de rug gegaan omdat ik erg zware bloempotten heb getild. Bij het zagen van een dikke tak van een boom heb ik een vinger net nog een beetje weten mee te nemen.

Oh ja, heb mijn bovenbenen en kuiten verbrand op de super hete dakpannen, toen ik bij 36 graden op het dak van Villa Greta een nieuwe schotelantenne aan het plaatsen was. Het had erger kunnen zijn want je kon er eieren op bakken!

Diverse ‘mooie’ krassen op mijn armen heb ik opgelopen bij het knippen van kippengaas die ik rondom onze schoorstenen heb gedrapeerd zodat die vervloekte rotduiven er niet meer kunnen nestelen.

Ik heb de schoorsteen op Villa Greta meteen met chloorwater gereinigd waardoor ik lichtelijke uitdrogingen heb aan mijn handen en last but not least: toen ik de enorme zaadlijsten uit de palmen knipte, viel een zo’n gigantische tros op mijn arm. Ze wegen zo’n 8 kilo en er zitten bijzonder scherpe punten aan. Zonder het te merken was een punt in ad smets_9320een van mijn aders terecht gekomen en pas een kort moment later, toen ik inmiddels een flink spoor van bloed had getrokken over het net met de hogedrukreiniger schoongemaakte terras, kreeg ik het in de gaten. Ontsmetten en een pleister erop, al was de onderarm de eerste paar dagen stijf en doof. “Wat zeg je?

Een caleidoscopisch geheel aan acties en een bijgaand pallet aan kleuren op mijn arm. Het was verder een verrukkelijke week, met nauwelijks muggen ergo weinig jeuk, heb lekker voor de Stichting SAM gewerkt, veel leuke verhalen geschreven en mooie foto’s gemaakt, dus laat ik vooral niet klagen!

Fijne zondag allen!

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.