Andersoortige ePortfolio

Vanuit de Stichting SAM hebben wij in een pilot aangaande ePortfolio ontwikkeld. Ofschoon vertegenwoordigers van alle sectoren en de politiek hebben aangegeven dat het bijzonder belangrijk is dat organisaties zo snel mogelijk moeten starten met het aanbieden van een ePortfolio aan hun medewerkers, is het net alsof wij roependen in een grote kenniswoestijn zijn. Je zou denken dat werkgevers in de Brainportregio snel besluiten konden nemen, de waarheid is helaas anders.

Door de vele gesprekken in onze voorbereidingen om tot een keuze van aanbieder te komen, kregen wij bijzonder veel zin om zelf iets met onze ‘CV’ gegevens te gaan doen. Okay, we hebben een uitgebreid Linkedin profiel (klik hier voor de mijne). Maar steeds meer voelen we ook dat dit het niet (meer) is. Wij willen meer met onze gegevens die we vroeger in een standaard Curriculum Vitae / zoekprofiel stopten.

???????????????????????????????Omdat onze pilot ePortfolio helaas nog even op zich laat wachten, hebben Sjaak en ik de stoute schoenen aangetrokken en zijn we een website gaan bouwen rondom ons profiel, onze competenties en kernkwaliteiten. Wat is dat leuk om te doen, en zeker leerzaam!

Zoals onze carrièrepaden al buiten de geijkte paden lopen, zo hebben we nu ervaring opgedaan om het zoekprofiel op een ongebruikelijke wijze vorm te geven.

Ga jij mee op ontdekkingstocht naar Ad Smets?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.